Üzlethelységek


Találatok szűkítése:

-1000 /  

 
Leírás:

 
Részletekért kattintson ide


EU-18 /  

Bérleti díj: 650000 Ft/hó (2 063 EUR / Hó)
Leírás:
A XIII. Röppentyű utcában kiadó, földszinti, utcai bejárattal rendelkező reprezentatív üzlet, és iroda helyiség 232 nm-en. Van egy 103 nm-es egylégterű helység, ami akár bemutató teremnek is megfelel. Ezen kívül konyhasarok, wc mosdóval, raktár, külön iroda helységek, tárgyaló. Igény szerint parkolók.

Bérleti díj: 650.000,- Ft/hó + áfa, üzemeltetési és rezsi költség: 300.000,- Ft/hó + áfa.
A feltüntetett díjak tartalmazzák az összes közüzemi, illetve közös költséget stb. Az irodaház 24 órás porta- illetve recepció szolgálattal rendelkezik. A bérlemény légkondicionált.

Minimum bérleti időtartam: 1 év.
Az Irodaház, mind tömegközlekedéssel (buszmegálló 20 méter), mind pedig gépjárművel, könnyen megközelíthető. Igény esetén lehetőség van felszíni zárt parkoló használatára.


 
Részletekért kattintson ide


EU-5009 /  
 
Leírás:
Révfülöpön - 436 nm-es Húsáruház Eladó
Elhelyezkedés
Az ingatlan a közvetlenül a Balaton parton elhelyezkedő Révfülöp kereskedelmi övezetében, a településen áthaladó 71-es számú főút mellett , a Füredi utca, Ady Endre utca, Dózsa Köz, Petőfi Sándor utca által határolt tömbben, a Füredi utca 13. szám alatt található. Az ingatlan jó állapotban lévő aszfaltozott úton közelíthető meg. A parkolás
közvetlenül az ingatlannal szemben lévő szabadtéri ingyenes parkolóban oldható meg.
A terület adottságai
Az ingatlan 436 m2 nagyságú, sík felületű, szabályos
téglalap alakú. Az ingatlant egy oldalról a főutca, a többi oldalról beépített telek határolja. A telek középsőrészén a bal oldali telekhatáron, előkert hagyásával, egy földszint és tetőtér beépítésű, jelenleg üresen álló kereskedelmi egység helyezkedik el. Az előkert nem elkerített, hanem betonozott és parkolóként funkcionál. A telek nem beépített része 100 %-ban betonnal burkolt és az épülethez fogatva tetővel fedett.
Közművek
Az ingatlan és a befoglaló környezetében a közüzemi vezetékek, azaz az elektromos áram, a gáz, a telefon, víz, valamint a szennyvízhálózat teljes körűen kiépített. A telek teljesen közművesnek tekinthető, mivel a vezetékes víz, villany, telefon, földgáz és a szennyvíz csatorna a városi hálózathoz csatlakozik.Az ár Áfa nélkül értendő!
Ár: 30 millió Ft  (95 238 EUR)
Részletekért kattintson ide


EU-83 / eladó+  
 
Leírás:
Eladó Üzletházban a 4 színt közül 3 szint ( egy szint eladva) 185 nm-es terület első emeleten 45 millió Ft jelenlegi bérlő 270.000 Ft áfát + rezsit fizet , 200 nm tetőtér ( teljesen kiemelve) 30 millió Ft! jelenlegi bérlő 180.000 Ft áfát + rezsit fizet
Pince szint 15 millió ,200nm-es teherautó is le tud menni( rámpás), itt szociális helyiségek is vannak. Rendkívüli befektetési ajánlat Az ingatlan t kiválóan alkalmas cégközpontnak, bemutatóteremnek, vendéglátó egységnek, élelmiszer boltnak, drogériaüzletnek, raktárnak, fitness- wellness központnak, bankfióknak…
A belső terek egyszerű gipszkartonozással szabadon alakíthatóak minden szinten.
Műszaki és egyéb adatok:
Épület teljes alapterülete: 814 nm/ 4 szint
Telek alapterület: 800 nm
Közművek: csatorna, víz, gáz, internet ADSL
Villany: 3 x 40 amper, amely bővíthető
Tulajdonviszonyok: rendezett (telek: magán személy, épület: céges tulajdon)
Szerkezet: önhordó beton vázszerkezet, kitöltő tégla falazattal, műanyag
nyílászárókkal, válaszfalak gipszkarton, könnyen variálható.
Gépészet: földszint padlófűtés, pince és az emeleti szintek radiátoros
rendszer, gázkazános hő központtal, ipari kamera vezetékhálózat, és telefon kiépítve, riasztó rendszer kiépítve, távfelügyeleti szolgálattal
Elhelyezkedése:
Az épület a XVII. kerület kertvárosi részében helyezkedik el. A Pesti út, a 31-es főút, és az M0 autópálya bevezető szakaszán, a Hegyalatti utca sarkán. Lezárása a Pesti úttal párhuzamosan épült sorházaknak.
Környezet:
A felkínált épület formájával és stílusával kiemelkedik a környező épületek közül. Mögötte a közelmúltban felépült egy jelentős sor- és önálló építésű családi házas övezet, valamint egy több száz lakásból álló társasház jellegű lakótelep.
Közlekedés:
Az új MO autópálya Maglódi felhajtója 3 km-re található. Az M5-ös autópálya 15 perc, az M3-as autópálya 10 perc a Megyeri híd pesti oldala, Váci út 14 perc.
Parkolás:
Az épület könnyen megközelíthető, kb. 30-40 autó parkolására van lehetőség, de ez bővíthető.
Az épülethez tartozó telek bekerített, különböző tevékenységekre, parkolónak, stb.
Az épület minden utcafrontját aszfaltozott út veszi körül.
Kialakítása:
Az egy légterű földszinti helyiség körben üvegportálos. A boltból két kijáraton keresztül is el lehet jutni az épület belső részeihez, lépcsőn a fölső szintekre és a pincébe. Az emeleti üzleteknek külön bejárata van, az utca felöl.
- Pince:
o Az egész épület alápincézett, a utca felöl megközelíthető garázslejáróval. A pince a garázsrésztől rámpás, így kisteherautóval beállva is könnyen kipakolható a beszállított áru.
o A lent kialakított helyiségek több funkcióra / raktár, műhely, öltöző, esetleg éttermi konyha / is alkalmasak, nagyságuk és mobilitásuk miatt.
o Ezen a szinten található, az épület fűtési rendszerének a központja és két személyzeti öltözőhelyiség tusolóval.
- Lift:
o Az építés során a pincétől a legfelső szintig kialakításra került a személylift lehetőségét biztosító liftakna, de a szerkezet nincs beépítve, utólagos beépítése szerkezeti bontás nélkül megoldható.
Bérlők:
- Jelenleg kiadott helyiségek:
o Kiadott terület jelenleg 500 nm,
o A fennmaradó területekre, a legértékesebb földszinti üvegportálos üzlettérre és raktárhelységre a bérlő keresése folyamatban.
o Jelenlegi bérlők tevékenységük szerint:
- Mindkét szinten elkülönített női- és férfimosdók vannak.

Ár: 90 millió Ft  (285 714 EUR)
Részletekért kattintson ide


-136 PR / kiadó , eladó+  

Bérleti díj: 675000 Ft/hó (2 143 EUR / Hó)
Leírás:
Eladó-Kíadó üzlethelyiség Érden .Luxus minőségben kivitelezett, önálló gépészeti rendszerrel (fűtés,hűtés,riasztó).
Ár: 90 millió Ft  (285 714 EUR)
Részletekért kattintson ide 
GRANDCENTER Real Estate and Property Development