Project csomagok


Találatok szűkítése:

-111111 / eladó+  
 
Leírás:
Jász-Nagykun-Szolnok megyében közel a Tisza-tavi üdülőkörzethez gyógyfürdős településen, a helyi gyógyfürdőhöz közeli üdülőtelken megvalósítandó, jó hozamú idegenforgalmi beruházáshoz befektetőtársakat keresünk.
Tőkeigény: 150 millió ft + telekár

A beruházás tartalmaz egy pinceszinten megépítendő 200m2-es gyógyászati egységet, valamint a földszinten építendő 180 m2-es vendéglátó egységet (éttermet látványkonyhával + cukrászdát), továbbá 22 apartmant négy különböző szinten (földszint, emelet tetőtér). Ezek között van egyszobás és másfélszobás is, mindegyik rendelkezik teakonyhával, saját fürdőszobával és terasszal.
Az apartmanokból szándékunk szerint 12 db-ot eladnánk, az ebből származó eladási ár, valamint a gyógyászati és vendéglátó egység + a megmaradó 10 apartman üzemeltetési bevétele biztosítja a ráfordítások + a befektetett tőke megtérülését az üzemeltetés 4. évének végéig. A negyedik év után és az üzemeltetés további éveiben a beruházás hozama 47-50 millió ft évente.
A létesítményt két ütemben szándékozzuk megvalósítani. Az első ütem az üzembe helyezése után képes jövedelmet termelni, ami megteremti a második ütem és a teljes befejezés fedezetét. Az első ütem bekerülési költsége 170 millió ft, melyhez olyan befektetőt keresünk, aki fedezni tudja a 90 milliós hitel igénybevételéhez szükséges 60 milliós önerőt és a hitelfelvételhez szükséges feltételeket biztosítani tudja.Ár: 150 millió Ft  (464 396 EUR)
Részletekért kattintson ide


IPCS-PR-169 / eladó+  

 
Leírás:
BALATON KÖZELI VENDÉGHÁZ- ÉS SZABADIDŐKÖZPONTf, estői környezetben Eladó!
Az épületegyüttes 2012-ben teljes körű felújításon esett át, több épületből áll
, saját tulajdonú földekkel határolt, mely alkalmas saját használatra, de vendéglátói tevékenység folytatására is.
A komplexumon a lakóépületek mellett a következők is megtalálhatók:
Kültéri szauna központ, merülő dézsával ( infra és finn szauna)
110 nm-es jóga illetve rendezvényterem
Impozáns borospince
Barbecue sarok
Fedeles lovarda
Sportpályának alkalmas terület
Az épületek fűtése pellettel történik, a meleg víz ellátásra napkollektorok segítenek rá.
Víz saját fúrt kútból jön, a folyamatos vizsgálatok bizonyítják kitűnő minőségét.
Szobák száma: főépületben: 19
torony részben: 2
privát részben: 5
Lakó és kiszolgáló épületek: 1246,6 m2
Mellék és gazdasági épületek: 1377,0 m2
Kiváló helyszín különböző rendezvényeknek,
A Balaton közelsége az igényesen felújított strandok csupán 8-12 km-re találhatóak.
Épületekben kényelmes 1-4 fős szobák vannak különálló fürdőszobákkal, szobák egy része apartman jellegű. A hallban egy gyönyörű cserépkályha található, amely a téli hideg napokon felmelegíti az egész épületet. Kültéri szauna és jacuzzi is található
Konferenciatermek : 60 főig megoldható
A komplexumhoz tartozik 2 legelő.
Opcionálisan 10 ha termőfölddel is rendelkezünk, mely a fenti árban nem szerepel.


Ár: 396 millió Ft  (1 226 006 EUR)
Részletekért kattintson ide


IPCS-PR-168 / eladó+  
 
Leírás:
Gyenesdiáson, Balatontól mindössze 200 méterre vidéki francia behatású új villa, igényesen berendezett apartmanokkal,valamint egy és két hálós lakásokkal együtt eladó. A teljes ingatlan alapterülete 700 nm.
A két szintes épületben 8 lakás található, az egyik 120, a másik 75 négyzetméter a többi 35 és 43 nm-esek. Tehermentes 100% magántulajdon.

Az új villa az otthoni kényelmet idéző,egyedi és közös nagy tetőtéri teraszokkal,ápolt kertrészek, pihenős-napozó teraszok, medence is található. Irányár egyben teljes berendezéssel 600 millió forint, illetve annak megfelelő Euro megállapodott árfolyamon.

Továbbá eladó egy Étterem, ami szintén ezen a településen a központi részén található, átlagos nem szezoni autóforgalom elhaladás 14000. Bent 60,kint 80- 100 fő egyszeri kiszolgálására alkalmas kerthelyiség, 1997-ben épült, 2012-ben felújított épület teljes berendezéssel, felszereléssel és 20 éves KFT.-vel együtt eladó. Ár: 150 millió forint.

Ár: 600 millió Ft  (1 857 585 EUR)
Részletekért kattintson ide 
GRANDCENTER Real Estate and Property Development